يکشنبه ٠٧ مرداد ١٤٠٣
 


چاپ خبر Print

نشست تجربه نگاری پژوهشکده کوثر در تحول علوم انسانی برگزار شد


نشست تجربه نگاری پژوهشکده کوثر در تحول علوم انسانی برگزار شد

 

در آغاز نشست پس از قرائت قرآن، نخست دکتر حمید ابدی مرزونی، دکتری مدیریت راهبردی دانش و دبیر کمیسیون مدیریت تحول علوم انسانی هفتمین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی نکاتی را در رابطه با کنگره و این کمیسیون بیان کردند.

سپس در ادامه اقای دکتر مجتبی حسنی؛ صحبت‌های خودشان را جهت تبیین تجارب مدیریتی پژوهشکده کوثر دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام در عرصه تحول علوم انسانی بیان داشتند. ایشان در این راستا بیان نمودند که ابتدا بیانات مقام معظم رهبری مدظله العالی در راستای تحول علوم انسانی بررسی و منشور تحول علوم انسانی مبتنی بر دیدگاه ایشان تدوین گردیده است که ابعاد مختلف موضوع تحول علوم انسانی را به دقت مورد تبیین و بررسی قرار داده است.

ایشان در ادامه اشاره نمودند که با توجه به تدابیر مقام معظم رهبری مدظله العالی در موضوع تحول علوم انسانی، اقدامات راهبردی ناظر به تحول علوم انسانی از منظر ایشان به عنوان سند راهبردی تحول علوم انسانی استخراج گشته است. این اقدامات باتوجه به تدابیر معظم له عبارتست از:

1.     شناسایی ظرفیت های موجود در این حوزه

2.     استخراج الگوی مطلوب اجمالی از منظر امامین انقلاب و اندیشمندان مورد تایید ایشان

3.     شناخت نظام مسائل از منظر امامین انقلاب اسلامی

4.     سازماندهی و ارائه پیشنهاد اقدام

5.     اقدام و شبکه سازی

آقای دکتر حسنی در ادامه بیان نمودند که در راستای تحقق این اقدامات، 10 کارگروه علمی در حوزه های مختلف پژوهشی نظیر اقتصاد، مدیریت، حقوق، سیاست، تربیت و خانواده و ... تاسیس شده است و در جهت تکمیل کار با سایر مجموعه‌های حوزوی و دانشگاهی همکاری صورت گرفته است. ایشان سپس توضیحات تفصیلی پیرامون هر کدام از اقدامات ارائه نمودند.

معاون علمی و تربیتی پژوهشکده کوثر در انتهای جلسه در پاسخ به سوال آقای دکتر ابدی مبنی بر اینکه ماحصل خروجی اسلامی مجموعه پژوهشکده کوثر در راستای تحول علوم انسانی چیست بیان داشتند که خروجی های اصلی و مهم مجموعه ما دو نوع هستند: نخست از سنخ تدوین نظام مسائل و مسئله پژوهشی در موضوعات جزئی و کاربردی است و در مرحله بعد از سنخ تفصیل الگوی مطلوب اسلامی. در نهایت این دو خروجی در کنار یکدیگر در چارچوبی تحت عنوان «نرم افزار حکمرانی» تدوین می‌گردند که در آن، مسائل کاربردی با الگوی مطلوب تفصیلی در حوزه های مشخص کنار هم جمع می‌شوند و این خروجی نهایی به عنوان نمونه مورد تایید از یک کار علمی در راستای تحول علوم انسانی اسلامی قابل ارائه می باشد.

 


فایل‌های ضمیمه:
1402/08/04 - ١٣:٣٤ / شماره خبر: ٤٢٨٧ / تعداد نمایش خبر: 110
1402/08/04 - ١٣:٣٤ / Code: ٤٢٨٧ / Number: 110

خروج




«نشریات علمی مرکز»

    


آدرس: تهران - بزرگراه شهید بابایی - دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام 

  پست الکترونیکی: ist@ihu.ac.ir

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه جامع امام حسین(علیه السلام) می باشد.
همراهان این صفحه:19839