يکشنبه ٠٧ مرداد ١٤٠٣
 


چاپ خبر Print

کارگاه متن و محتوای آموزشی در راستای تحول علوم انسانی


کارگاه متن و محتوای آموزشی در راستای تحول علوم انسانی

به همت پژوهشکده کوثر کارگاه متن و محتوای آموزشی باحضور دکتر حسنی آهنگر، ریاست این دانشگاه، معاونین، فرماندهان دانشکده ها و پژوهشکده ها و مدیران مراکز علمی، با هدف ارائه گزارش آخرین وضعیت تدوین متن و محتوای دانشگاه، ارائه مدل مفهومی و اجرایی متن و محتوا و نیز ارائه نمونه تدوین شده ی متن و محتوا در حوزه های فنی مهندسی و علوم انسانی، در سالن ۹ دی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر روح اله تولایی معاون تربیت و آموزش دانشگاه جامع امام حسین-علیه السلام-ضمن بیان چرایی و چیستی تولید متن و محتوای مرجع رشته های تحصیلی دانشگاه به خصوص در زمینه علوم انسانی اسلامی، گفت: در آخرین نظارت ستادی دانشگاه یکی از مهمترین موضوعاتی که مورد تأکید قرار گرفته است بحث ضرورت تدوین متن و محتوای بومی درسی است.

در ادامه دکتر قاسمی شوب، مدیر متن و محتوای این دانشگاه، با ارائه مدل مفهومی و اجرایی متن و محتوا و گزارش آخرین وضعیت تدوین متن و محتوای، مبانی و رویه های مدنظر دانشگاه در این زمینه را، به حضار جلسه ارائه نمود.

 در ادامه، دکتر روح اله قادری دانشیار دانشکده پیامبر اعظم-صلی الله علیه و آله و سلم- به ارائه فرآیند و الگوی تدوین کتب مرجع و آموزشی تدوین شده در دانشکده پرداخت.

 وی ضمن ارائه سرفصل های کتاب تألیفی از جمله "ایران و آمریکا، نیم قرن مقاومت" الزامات تدوین متن و محتوای آموزشی و مرجع را در سه سرفصل شکلی روشی و محتوایی بیان نمود.


در ادامه این کارگاه،  دکتر خدادادی از اساتید دانشکده برق، به بیان تجربیات خود در زمینه تألیف کتابهای مرجع پرداخت و سپس دکتر حسینعلی حسن پور از اساتید مرکز لجستیک نیز تجربیات خود را در تألیف کتاب آموزشی از جمله آینده پژوهی اطلاعاتی «امنیتی» و «دیپلماسی پنهان» ارائه نمود.


سپس دکتر عبدالرسول علم الهدى مؤلف كتاب "سیاست گذاری عفاف و حجاب در جمهوری اسلامی ایران" به بیان اصول نگارش این کتاب مرجع و ویژگیهای آن پرداخت و گفت:  مهمترین ویژگیهای کتاب مرجع این است که محل رجوع تمامی دانشمندان یک حوزه باشد و بتواند جهت اثبات نظریه های اصلی آن حوزه مورد ارجاع قرار بگیرد.

 وی با تأکید بر ضرورت توجه به نیاز روز کشور بیان داشت: لازم است کتب مرجع ناظر به حل مسائلی باشد که امروز در چالشهای پیش روی انقلاب اسلامی وجود دارد و این کتاب جامع، تمامی کتب تدوین شده باشد. 

علم الهدی ضمن بیان ضرورت بومی بودن کتب تألیفی تأکید کرد: یکی از مهمترین ویژگیهای کتب مرجع این است که مثالهای کاربردی داخلی داشته باشد.


در پایان این کارگاه، دکتر حسنی آهنگر، ریاست دانشگاه جامع امام حسین-علیه السلام-به ایراد بیانات خود در زمینه اصول تدوین متن و محتوای مرجع در دانشگاه پرداخت و ضمن اشاره به ضرورت تولید محتوای علمی، برای تمدن سازی اسلامی گفت: "ظرفیتی که امروز در این دانشگاه وجود دارد می تواند نقش جدّی در

این زمینه ایفا کند و پیشران علمی انقلاب اسلامی باشد".


فایل‌های ضمیمه:
1401/11/03 - ٠٨:٣٦ / شماره خبر: ٣٧٤٢ / تعداد نمایش خبر: 112
1401/11/03 - ٠٨:٣٦ / Code: ٣٧٤٢ / Number: 112

خروج




«نشریات علمی مرکز»

    


آدرس: تهران - بزرگراه شهید بابایی - دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام 

  پست الکترونیکی: ist@ihu.ac.ir

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه جامع امام حسین(علیه السلام) می باشد.
همراهان این صفحه:19806