يکشنبه ٠٧ مرداد ١٤٠٣
 


چاپ خبر Print

مولدسازی و درآمدزایی پایدار از دارایی‌های دولت؛ چالش‌ها و راهکارها


مولدسازی و درآمدزایی پایدار از دارایی‌های دولت؛ چالش‌ها و راهکارها

نشست ارائه و نقد موضوع پژوهشی «مولدسازی و درآمدزایی پایدار از دارایی‌های دولت؛ چالش‌ها و راهکارها»

نشست ارائه و نقد موضوع پژوهشی «مولدسازی و درآمدزایی پایدار از دارایی‌های دولت؛ چالش‌ها و راهکارها» در اندیشکده دولت و نظام سازی دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار گردید. در این نشست ابتدا دبیر علمی نشست آقای دکتر تاجه بند ارائه کوتاهی از روند جلسه بیان نمودند و در ادامه آقای دکتر امینیان به مدت 1 ساعت پژوهش خود را ارائه دادند. سپس جناب آقای دکتر نصیری اقدم؛ هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی(ره) ضمن تشکر از ایشان بابت انجام این پژوهش به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود در رابطه با پژوهش پرداختند و پس از ایشان آقای دکتر احمدی؛ مشاور وزیر اقتصاد در حوزه مولدسازی دارایی ها نیز نکات مدنظر خود را پیرامون پژوهش بیان نمودند.

دکتر محمد امینیان ابتدا در راستای تشریح علت اهمیت پژوهش در موضوع مولدسازی بر این موضوع تاکید کردند که مولدسازی دارایی های دولت باعث افزایش منابع دولت و در نتیجه از بین رفتن کسری بودجه دولت میشود. ایشان در ادامه تعریفی از واژه مولدسازی ارائه داده و سپس تاریخچه کار روی این موضوع را بیان نمودند. دکتر امینیان در ادامه نیز پس از بیان الگوی مطلوب مولدسازی، اشکالات موجود در فرایند مولدسازی دارایی های دولت را در دو ساحت بخشی و فرابخشی بیان نموده و در نهایت نیز راهکارهایی را در هرکدام از حوزه ها بیان نمودند.

دکتر نصیری اقدم در نقد و بیان نکات پژوهش دکتر امینیان بیان داشتند که اولا باید در بحث مولدسازی، خیلی به بحث فروش محوریت نداد چون از نظر مبنایی با هم متفاوت هستند و اصل کار این است که دارایی بدون انتقال مالکیت به بیرون از مجموعه دولت مولدسازی شود و ثانیا نباید اینطور باشد که منتظر بمانیم اول همه دارایی ها به صورت کامل شناسایی شوند و سپس مولدسازی شروع شود بلکه باید هر مقدار دارایی که شناسایی میشود، وارد فرایند مولدسازی شود.

دکتر احمدی نیز در نقد و بیان دیدگاه خود پیرامون پژوهش دکتر امینیان بیان داشتند که در اثر حاضر و ارائه آن باید به صورت شفاف تری به روش شناسی پژوهش اشاره شود و همچنین تغییر و اصلاح برخی واژه ها در پژوهش جهت ارتباط با نظام ذهنی و معنایی سایر مخاطبان این حوزه به نظر مفید خواهد بود.


فایل‌های ضمیمه:
1401/09/28 - ٠٩:١٨ / شماره خبر: ٣٤٣٥ / تعداد نمایش خبر: 163
1401/09/28 - ٠٩:١٨ / Code: ٣٤٣٥ / Number: 163

خروج




«نشریات علمی مرکز»

    


آدرس: تهران - بزرگراه شهید بابایی - دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام 

  پست الکترونیکی: ist@ihu.ac.ir

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه جامع امام حسین(علیه السلام) می باشد.
همراهان این صفحه:19804