يکشنبه ٠٧ مرداد ١٤٠٣
 


چاپ خبر Print

نشست تخصصی جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس


نشست تخصصی جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس

 

نشست تخصصی جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس در پژوهشکده کوثر برگزار گردید. در این نشست ابتدا دبیر علمی نشست آقای دکتر حسنی ارائه کوتاهی از روند جلسه بیان نمودند و در ادامه ارائه دهندگان مقالات منتخب هر کدام به مدت 20 دقیقه مقاله خود را ارائه دادند و سپس جناب آقای دکتر رمضانی به نقد و ارائه دیدگاه ها و نظرات خود در رابطه با مقاله‌ها پرداختند. در پایان جناب آقای دکتر رمضانی مطالب خود را در رابطه با جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس بیان فرمودند.

ارائه اول مربوط به دکتر حمیدرضا طاهری با موضوع «سیره مدیریتی شهید بروجردی در برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری» بود که ایشان در ابتدا بر این موضوع تاکید کردند که استفاده از سیره مدیریتی فرماندهان موفق در دفاع مقدس می تواند به بهبود عملکرد مدیران امروزه بسیار کمک کند و در ادامه به بیان ساختار مقاله و گزارشی کوتاه از محتوای آن پرداختند.

دکتر رمضانی در نقد و بیان نکات مقاله دکتر طاهری بیان داشتند که ابتدا باید مبنای مدیریت جهادی و ارتباط آن با مدیریت اسلامی مشخص شود و در این مسیر باید ابتدا الگوها که ائمه علیهم السلام و در ادامه حضرت امام ره و حضرت آقا هستند بیان شوند و از شهدا و فرماندهان دفاع مقدس به عنوان استفاده کنندگان از این الگو نام برد.

ارائه بعدی برای دکتر محمدمهدی کریم پور با موضوع «ارزش های حاکم بر فرهنگ سازمان جهادی مورد مطالعه دفاع مقدس» بود که ایشان ابتدا تعریفی از سازمان جهادی ارائه کردند و به بیان ویژگی ها و ظرفیت های آن پرداختند. در ادامه ارزش های حاکم بر فرهنگ سازمانی را به عنوان نکته ای که می تواند به عنوان الگو برای بهبود عملکرد سازمان ها استفاده شود پرداختند.

دکتر رمضانی در بیان نکات خود در رابطه با ارائه دکتر کریم پور ضمن بیان اینکه ابتدا و انتها و شکل و عنوان مقاله خوب است مطرح کردند که در این مقاله نیز باید ارتباط مدیریت جهادی و مدیریت اسلامی و نحوه به کارگیری آنها در سازمان های امروزی را بیان کرد و آیا با اصلاح فرهنگ جهادی می توان به این مهم دست پیدا کرد یا خیر نیز موضوع دیگری است که باید به آن پرداخته شود.

ارائه بعدی مربوط به دکتر جواد کجوری با عنوان «مشارکت مردمی و خلاقیت و نوآوری علمی در دفاع مقدس و دلالت‌های آن برای تحقق اقتصاد مقاومتی» بود که در این ارائه به اهمیت مشارکت مردمی در دفاع مقدس و استفاده از آن برای تحقق اهداف تعیین شده در اقتصاد مقاومتی پرداختند. در این ارائه ایشان مولفه‌های شکوفایی ظرفیت‌های دفاع مقدس و همچنین مولفه‌های موثر در پیشرفت‌ها و پیروزی‌های دفاع مقدس را بیان داشتند و به بیان تطبیق آن در تحقق اقتصاد مقاومتی پرداختند.

دکتر رمضانی در بررسی و نقد این ارائه ضمن بیان ارتباط بسیار این مقاله با همایش اشاره داشتند که باید این مساله نیز مورد بررسی قرار بگیرد که چرا استفاده از الگوی موفق دفاع مقدس موجب پیروزی در اقتصاد مقاومتی هم خواهد شد و به موضوع اقتصاد خود جنگ نیز باید پرداخته شود و وجه تمایز و اشتراک حوزه دفاع مقدس و اقتصاد مقاومتی و ارتباط آنها با هم نیز در این مقاله باید پر رنگ شود.

 


فایل‌های ضمیمه:
1401/08/30 - ١١:٠٠ / شماره خبر: ٣٣٤١ / تعداد نمایش خبر: 282
1401/08/30 - ١١:٠٠ / Code: ٣٣٤١ / Number: 282

خروج




«نشریات علمی مرکز»

    


آدرس: تهران - بزرگراه شهید بابایی - دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام 

  پست الکترونیکی: ist@ihu.ac.ir

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه جامع امام حسین(علیه السلام) می باشد.
همراهان این صفحه:19819