HoMePaGe iconSeArCh iconPlAy iconIHU LiveEn iconAA icon
 


چاپ خبر News-Print Print

دانشگاه امام حسین با مدیریت جهادی موجب توسعه آموزش، پژوهش و کارآفرینی شده است


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، دانشگاه جامع امام حسین را تحول آفرین خواند گفت: دانشگاه جامع امام حسین (ع) با مدیریت جامع و جهادی خود سبب توسعه آموزش، پژوهش و کارآفرینی شده است.


دانشگاه امام حسین با مدیریت جهادی موجب توسعه آموزش، پژوهش و کارآفرینی شده است

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، فرهاد بشیری دانشگاه امام حسین را یکی از دانشگاه‌های موفق کشور خواند و گفت: این دانشگاه حدود سال ۶۵ تاسیس شد و تاکنون توانسته در توسعه علمی ونظامی کشور اثرگذار باشد، این دانشگاه ظرفیت‌ها و فرصت‌های مهمی در رشته‌های فنی مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی ایجاد کرده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: این دانشگاه با تکیه بر ارزش‌های اسلامی، انقلابی و دینی توانسته نیروهای متخصص را برای بخش‌های مهم کشور و مجموعه‌های نظامی و غیرنظامی پرورش دهد و یکی از ماموریت‌های اصلی و اساسی سپاه در تامین نیروی انسانی متخصص و کارآمد را محقق کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع امام حسین (ع) با مدیریت جامع و جهادی خود سبب توسعه آموزش، پژوهش و کارآفرینی شده است، تصریح کرد:  این دانشگاه با شناسایی و احصای نظام مسائل کشور و انقلاب اسلامی، به تولید علم و توسعه فناوری های نوین و برترساز می‌پردازد و با پیاده سازی و اجرای آن کمک بزرگی به ترقی و تعالی زیر ساخت‌های کشور عزیز ایران می‌کند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر اینکه دانشگاه امام حسین (ع) با پرورش دانشجویان متخصص در بدنه کشور تحول آفرین بوده، یادآور شد: این دانشگاه با تربیت افراد فرهیخته توانسته علاوه بر موفقیت در حوزه های علمی، در بخش های نظامی با تربیت نیروهای نخبه تحولی در صنایع دفاعی کشور ایجاد کند.

بشیری در ادامه گفت: تربیت فرماندهان، مدیران و کارشناسان سطوح میانی و عالی سپاه و کشور به عنوان پشتوانه و بازوی علمی، پایگاه جنبش نرم افزاری، تولید کننده و توسعه دهنده فنآوری‌های نوین و برتر ساز سپاه در عرصه‌های مختلف کشور از دیگر اهداف محقق شده دانشگاه امام حسین (ع) است.

این نماینده مجلس یکی از اهداف دانشگاه‌ها را توسعه علمی کشور عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌ها باید بتوانند برای نظام اسلامی ایجاد قدرت و امنیت کرده و موجب سرآمدی در حوزه علمی بین سایر کشورها شوند و دانشگاه جامع امام حسین (ع) تاکنون این اهداف را به بهترین شکل اجرایی است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: خاورمیانه به ویژه آسیای غربی، از موقعیت خاص ژئوپلیتک برخوردار است که سبب شده همیشه بحران و حوادثی را در خود ببیند. در چنین شرایطی دانشگاه با بهره بردن از دانشجویان و فارغ التحصیلان توانمند، سهم به سزایی در مبارزه و جنگ علمی در برابر دشمنان ایفا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: برای اینکه دشمنان به ایران اسلامی چشم طمع نداشته باشند، افزایش توان علمی در همه زمینه‌ها، سبب افزایش قدرت بازدارندگی کشور و پیشگیری از تهدیدات و حملات سایبری دشمنان خواهد شد تا بدخواهان ایران اسلامی در بیشتر این تقابل‌ها مغلوب شوند.

دانشگاه امام حسین (ع) از سال ۱۳۶۵ راه اندازی و در سال ۱۳۸۷ با تصویب مقام معظم رهبری، به دو دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) و دانشگاه جامع امام حسین (ع) تفکیک شد. دانشگاه جامع امام حسین (ع)  در رشته های فنی ومهندسی، علوم پایه و علوم انسانی  در رشته های مختلف دانشگاهی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری فعال و از میان علاقمندان به حل مسایل کشور دانشجو جذب می نماید. دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) مختص آموزش‌های افسری است و دانشجویان آن از طریق آزمون‌های داخلی سپاه پذیرش و گزینش می‌شوند.

 


فایل‌های ضمیمه:
تاریخ انتشار خبر: شنبه ٢ دی ١٤٠٢ - ساعت : ٠٨:١٦ / شماره خبر: ٤٦٤٨/همراهان این خبر:173





 

تمام حقوق متعلق به دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام)می باشد.

یادمان شهدای گمنام دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام