HoMePaGe iconSeArCh iconPlAy iconIHU LiveEn iconAA icon
 


چاپ خبر News-Print Print

دکتر حسنی آهنگر: هوشمندسازی سپاه برای حل نظام مسائل انقلاب اسلامی، ضروری است.


دکتر محمدرضا حسنی آهنگر، ریاست دانشگاه جامع امام حسین(ع) با حضور در جمع کارکنان صنایع شهید باکری، سخنرانی کرد.


دکتر حسنی آهنگر: هوشمندسازی سپاه برای حل نظام مسائل انقلاب اسلامی، ضروری است.

دکتر حسنی آهنگر: هوشمندسازی سپاه برای حل نظام مسائل انقلاب اسلامی، ضروری است.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_ دکتر حسنی آهنگر رئیس این دانشگاه،  در جمع کارکنان صنایع شهید باکری، این مجموعه را مایه ی فخر نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست.

رئیس دانشگاه جامع امام حسین(ع) با عنایت به بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در مسئله قدرت و رسیدن به آن افزود: مسئله قدرت که رهبر انقلاب بسیار بر آن تاکید داشته‌اند و دارند سر منشأش در دست و پنجه ‏های شما است. در فکر و اندیشه ‏های شما است که با استعانت از خداوند متعال توانسته‌اید آن را در میدان عمل انقلاب اسلامی مورد استفاده قرار دهید. اما نکته‌ای که من در اینجا حائز اهمیت می‌دانم این است که یک نگاه راهبردی و کلان به این مسئله داشته باشیم. اگر در جزئیات و به صورت تکنیکی و فنی به یک مسئله نگاه بکنیم، مطمئنا دچار یک سری خطاهایی می ‏شویم که ما را از آن نگاه راهبردی باز می ‏دارد. 


حسنی‌آهنگر مسئله واقعیت‏های انقلاب اسلامی و وظایف جامعه نخبگان را در حوزه‌های جنگ نرم، مهم برشمرد و افزود: انقلاب اسلامی، ادامه انقلاب آقا رسول الله است.

جهان در زمان جاهلیت عرب در بربریت کامل قرار داشت. ظهور پیامبر با سند تحول قرآن مجید یک هدیه‏ ای بزرگ برای جهان بود. کتابی که تمام نیازهای جامعه بشری در آن قرار گرفته و یک دین کامل برای سعادت بشری است.


سوالی که در اینجا مطرح است این است که چه زمانی انقلاب اسلامی پیروز شد؟ زمانی که همه جامعه ‏شناس ‏های دنیا در نظرات و کتاب‏های‏شان و در مقالات‏شان آوردند که دیگر دوران حکومت‏های دینی به سر آمده و جهان کامل به سمت حکومت‏های سکولار در حال پیشرفت است. مصداق بارز این موضوع هم، نظرات آنتونی گیدنز انگلیسی است. انقلاب اسلامی اکنون امید مستضعفان تمام جهان است. جهانی که تماما در مقابل جمهوری اسلامی ایستاد تا او را بر زمین بزند. شما ببینید در جنگ‏های ویتنام، در جنگ کره، در جنگ جهانی اول و دوم، جهان به دو بخش تقسیم شده و دو بخش با هم می‏ جنگیدند. تنها جنگی که همه دنیا از یک طرف حمایت می‏کردند و و طرف دیگر تنها جمهوری اسلامی با دو کشور محدود بود.


وی با اشاره به اینکه دشمن بعداز جنگ هشت سال دفاع مقدس دست از دشمنی با انقلاب اسلامی برنداشته و هم‌اکنون در تدارک نقشه‌های جدید با جنگ‌های ترکیبی است افزود: در بحث اقتصادی، تحریم‏ های هوشمند بشدت قوی، که خوان زاراته و دوستانش در وزارت خزانه‏ داری آمریکا طراحی کردند، نشان از تلاش دشمن برای ضربه زدن به ما است.

در بعد شناختی شما بحث‏های تغییر ذهنیت ها، باورهای مردم و مسئولین که در تصمیم ‏گیری‏ها اشتباه تصمیم بگیرند را می‌بینید. ابعاد بعدی هم در مسائل حقوقی است که می‌خواهند ایران را در انزوا قرار بدهند. بعد فرهنگی اجتماعی، همین آسیب ‏های مختلفی که در کشور هست، بحث‏های مختلف حوزه ‏های فرهنگی که همه‏ شاهد هستید که تذکرات آن را حضرت آقا بارها سال‏های قبل داده است. شبیخون فرهنگی، ناتو فرهنگی، این آسیب‏های اجتماعی که الان در جامعه داریم. نتیجه برنامه ‏ریزی‏های آنهاست. در بعد علم و فناوری که شما بهتر از من می‏ دانید. هم در بحث ترور دانشمندان‏مان برنامه دارند و هم در بحث خرابکاری‏های صنعتی. نکته مهم این است که در جنگ ترکیبی، اینها ابعاد جداجدا نیستند. مثل یک مکعب روبیک می‏ ماند. مکعب روبیک را زمانی ما می‏ توانیم حل شده در نظر بگیریم که همه ابعاد را با هم همرنگ کنیم. اینکه فکر کنیم شش بعد مکعب روبیک را جدا جدا حل بکنیم و همرنگ بکنیم، مکعب را حل کرده ایم، نه، حل نشده است. اینکه ما در جمهوری اسلامی بعضاً حرکت‏های هفت و هشتی زیگزاگ داریم و ما به نتیجه ‏ای که می‏ خواهیم نمی‏ رسیم، برای این است که به این مکعب روبیک یکپارچه نگاه نکردیم.

 

دکتر حسنی آهنگر با توضیح جنگ ترکیبی دشمن و اجرای آن در برخی از کشورهای عربی، جریان مهسا امینی را نوعی از جنگ ترکیبی خواند و گفت: جریان مهسا امینی یک جنگ ترکیبی بود. باید توجه کنیم که یک چنین محیطی که محیط پیچیده ایست، یک مسئله پیچیده ‏ای حکم فرماست که نظریه‏ های نیوتنی، پاسکالی دیگر در آن حاکم نیست. نظریه کوانتوم و نسبیت اینجا حاکم است. و فضای علم و فناوری اینجا متفاوت شده است. یک چنین مسئله ‏ای را ما باید حل بکنیم.

در پایان رئیس دانشگاه جامع امام حسین(ع) با بیان انتظارات رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب گفت: ایجاد حرکت عمومی، توسط جریان حلقه ‏های میانی که بخشی از جریان حلقه‏ های میانی ماها هستیم، درخواست رهبر معظم انقلاب است. 

برای همین است که ما هوشمندسازی سپاه را در دستور کار قرار دادیم. در این هوشمندسازی همه ببینند، همه فکر کنند، همه تصمیم بگیرند و همه عمل بکنند. همان سیستم‏ هایی که به مثابه جزء به مثابه کل. مثال ساده ‏اش هم همین آیینه‏ ها است. وقتی آیینه می‏ شکند، یک جزء را که برمی ‏داری، تمام خصوصیات آیینه بزرگ را دارد. اگر یک پاسدار در هر جایی قرار گرفت، تصمیمی را در برخورد با یک مسئله بگیرد که فرمانده کل اگر آنجا بود همان تصمیم را می‏ گرفت.

راهی که پیشنهاد دادیم این است که باید اساتید، دانشجوهای تحصیلات تکمیلی و شرکت‏های دانش بنیان ما در میدان عمل ما حضور میدانی داشته باشند.

کار دوم، اسناد بالادستی کشور را مسلط باشند. دکترین‏ های ما را در همه حوزه ها بدانند. سوم رصد و پایش است. رصد و پایش علم و فناوری و نوآوری. چه اتفاقاتی در دنیا دارد می‏افتد؟ در داخل کشور چه اتفاقاتی دارد می‏افتد.

 


کانال رسمی دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام در پیام رسان های ایتا، بله و روبیکا:

http://eitaa.com/ihu_ac_ir

http://ble.ir/ihu_ac_ir

 https://rubika.ir/ihu_ac_ir


فایل‌های ضمیمه:
تاریخ انتشار خبر: جمعه ٢٦ اسفند ١٤٠١ - ساعت : ٢٠:٣٠ / شماره خبر: ٣٨٣٢/همراهان این خبر:373





 

تمام حقوق متعلق به دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام)می باشد.

یادمان شهدای گمنام دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام