HoMePaGe iconSeArCh iconPlAy iconIHU LiveEn iconAA icon
 


چاپ خبر News-Print Print

امضای تفاهم نامه همکاری بین ایران خودرو و دانشگاه جامع امام حسین(ع)


مهدی خطیب مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، در بازدید از دستاوردهای دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_ در حوزه محصولات صنعتی، تفاهم نامه همکاری امضا کرد.


امضای تفاهم نامه همکاری بین ایران خودرو و دانشگاه جامع امام حسین(ع)

امضای تفاهم نامه همکاری بین ایران خودرو و دانشگاه جامع امام حسین(ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع امام  حسین_علیه السلام، تفاهم نامه ی همکاری بین گروه صنعتی ایران خودرو و دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام در خصوص رفع مشکلات خودرویی  از لحاظ کمیت و کیفیت با هدف بالابردن سطح رضایت مندی مردم و کاهش قیمت خودرو، به امضا رسید.

در این مراسم دکتر محمدرضا حسنی آهنگر ریاست این دانشگاه در خصوص دستاوردهای علمی و صنعتی گفت: طی سال‌های اخیر باوجود تحریم ها، دستاوردهای مهمی در حوزه فعالیت های علمی و صنعتی توسط دانشمندان جوان کشور در مراکز دانشگاهی حاصل شده که نشان می دهد دستیابی به پیشرفت های بزرگ‌تر دور از دسترس نخواهد بود.

وی هم افزایی مراکز علمی و دانشگاهی با بخش های مهم تولیدی و صنعتی کشور در راستای تحقق اهداف دانش بنیان را ضروری برشمرد و افزود: طی بازدید هیات های دو طرف از توانمندی های صنعتی و علمی موجود، ظرفیت های همکاری دوجانبه شناسایی شده و انتظار می رود در آینده نزدیک و با اجرایی شدن بسیاری از مفاد این تفاهم نامه شاهد دستاوردهای مهمی در حوزه علم و فناوری باشیم.

وی با اشاره به فعالیت چندین دانشکده و پژوهشکده علمی و تحقیقاتی و همچنین مراکز آزمون پیشرفته در دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_ افزود: به طور حتم با سازماندهی توانمندی ها و ترسیم یک نقشه راه جامع می توان به موفقیت های بسیار بزرگی در صنعت خودرو دست پیدا کرد.

دکتر حسنی آهنگر افزود: استقرار چندین مرکز رشد و نوآوری و ده‌ها هسته فناور در دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_ فرصت مناسبی را برای ایجاد ۱۵۶ شرکت دانش بنیان فراهم کرده و تاکنون ده‌ها محصول تجاری شده در نتیجه فعالیت این مجموعه ها به دست آمده است.

رییس دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_اهمیت جایگاه گروه صنعتی ایران خودرو در رشد صنعتی کشور را با اهمیت دانست و افزود: با توجه به پویایی و استمرار فعالیت های تولیدی و صنعتی در گروه صنعتی ایران خودرو و پی‌گیری این تفاهم نامه همکاری می توان مرزهای جدید پیشرفت را گشود و به دانش فنی در بسیاری از زمینه ها دست پیدا کرد.

دکتر حسنی آهنگر ادامه داد: موفقیت در عرصه رقابتی اقتصادی زمانی به نتیجه می‌رسد که تولیدات باکیفیت باشد و این مهم با بالا رفتن کارایی و بهره وری محقق می‌شود.

وی افزود: برای تعامل هر چه بیشتر بین صنعت و دانشگاه و احصاء مسائل صنعت خودرو و روش‌های حل مسائل این صنعت نیاز به یک روش تعاملی است که با حضور میدانی مدیران در دانشگاه و اساتید در صنعت امکان پذیر می‌شود تا بتوان با توجه به اولویت‌هایی که این صنعت دارد نظام پاسخ دهی متناسب برای حل مسائل با همکاری کارشناسان حوزه صنعت و اساتید دانشگاهی تدوین شود.

دکتر حسنی آهنگر ادامه داد: در این راستا، مقرر شده یک پژوهشکده مشترک به پیشنهاد صنعت خودرو در دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_ عملیاتی شود و نظام مسائل این صنعت در این پژوهشکده حل و فصل شود.


همچنین در این دیدار، مهدی خطیبی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو نیز اعلام کرد: با توجه به نام‌گذاری امسال به عنوان «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» از سوی رهبر معظم انقلاب و در راستای بهره گیری از تمام ظرفیت های علمی و پژوهشی موجود در کشور و به ویژه مراکز دانشگاهی، گروه صنعتی ایران خودرو تلاش خواهد کرد تا زمینه های همکاری مشترک را فراهم کند.

وی با بیان این‌که تکیه بر توان فنی، تحقیقاتی و صنعتی کشور نیازمند توجه و پی گیری ویژه است، افزود: گروه صنعتی ایران خودرو به واسطه گستره فعالیت های خود در حوزه تولید خودروهای سواری و تجاری از یک سو و جایگاه مهم خود در توسعه صنعتی کشور تلاش خواهد کرد تا از این ظرفیت ها بهره گرفته و از اتکای بیش از حد به منابع خارجی بکاهد.

وی با اشاره به این‌که پیشرفت های علمی مراکز دانشگاهی کشور در طول سال‌های تحریم به ویژه در حوزه فعالیت های صنعتی چشم‌گیر بوده است، تصریح کرد: مهم‌ترین مزیت همکاری با دانشگاه‌های داخلی در حوزه فعالیت های دانش بنیان، کاهش وابستگی و تسریع در روند اجرای پروژه های توسعه ای صنعت خودرو است و این سطح از توانمندی پیش از این دیگر حوزه های مهم صنعتی کشور به اثبات رسیده است.

خطیبی درخصوص ایجاد مرکز همکاری های فناورانه دانش بنیان (تکنو سنتر) در گروه صنعتی ایران خودرو، گفت: یکی از ماموریت های مهم این صنعت دسته بندی نیازهای داخلی و نقاط قابل بهبود و ارتقا در گروه صنعتی ایران خودرو و شناسایی ظرفیت های مراکز دانشگاهی، علمی و تحقیقاتی کشور به منظور رفع این نیاز هاست و تاکنون گام های بسیار موثری در این زمینه برداشته شده است.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این‌که تشکیل شورای راهبردی پی‌گیری مفاد این تفاهم نامه با حضور طرفین یک گام مثبت و ارزنده خواهد بود، یادآور شد: به طور حتم ظرفیت های مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_ راه‌گشای بسیاری از چالش های صنعتی در گروه صنعتی ایران خودرو خواهد بود و با توجه به رویکردهای دانش بنیان در این نهاد علمی می توان در بسیاری از زمینه ها به پیشرفت های مهمی دست پیدا کرد.

 مهدی خطیبی،  با اشاره به ظرفیت جامعه دانشگاهی برای حل مشکلات صنعت خودرو گفت: گروه صنعتی ایران خودرو یک همکاری جدی با دانشگاه جامع امام حسین (ع) خواهد داشت در همه زمینه‌های از جمله منابع انسانی، حوزه فنی و توسعه محصول، تولید قطعات و زنجیره تامین از مهارت‌ها و انباشت دانش در این دانشگاه و هسته‌های دانش بنیان آن‌ها استفاده خواهد کرد.

وی افزود: گروه صنعتی ایران خودرو برای تقویت روابط با دانشگاه ها، جامعه نخبگانی و شرکت‌های دانش بنیان مدیریت مستقلی را در ایران خودرو راه اندازی کرده است که وظیفه آن، همکاری با جامعه دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان و پایش نیاز‌های مجموعه ایران خودرو است و برای رفع نیاز‌های این صنعت همکاری و ارتباط تنگاتنگی با دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه جامع امام حسین (ع) خواهیم داشت.

 


فایل‌های ضمیمه:
تاریخ انتشار خبر: پنج شنبه ١٣ آذر ١٤٠١ - ساعت : ١٠:٤٥ / شماره خبر: ٣٣٧٦/همراهان این خبر:489





 

تمام حقوق متعلق به دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام)می باشد.

یادمان شهدای گمنام دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام