HoMePaGe iconSeArCh iconPlAy iconIHU LiveEn iconAA icon
 


چاپ خبر News-Print Print

در راستای همکاری متقابل صنعت و دانشگاه انجام گرفت


امضای تفاهم نامه همکاری بین گروه صنعتی ایران خودرو و دانشگاه جامع امام حسین(ع) به منظور تحقق اهداف دانش بنیان و رفع کمی و کیفی مشکلات خودرویی و رضایت مندی مردم، انجام پذیرفت.


در راستای همکاری متقابل صنعت و دانشگاه انجام گرفت

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع امام  حسین_علیه السلام، تفاهم نامه ی همکاری بین گروه صنعتی ایران خودرو و دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام در خصوص رفع مشکلات خودرویی  از لحاظ کمیت و کیفیت با هدف بالابردن سطح رضایت مندی مردم و کاهش قیمت خودرو، به امضا رسید.

در این مراسم دکتر محمدرضا حسنی آهنگر ریاست این دانشگاه در خصوص دستاوردهای علمی و صنعتی گفت: طی سال‌های اخیر باوجود تحریم ها، دستاوردهای مهمی در حوزه فعالیت های علمی و صنعتی توسط دانشمندان جوان کشور در مراکز دانشگاهی حاصل شده که نشان می دهد دستیابی به پیشرفت های بزرگ‌تر دور از دسترس نخواهد بود.

وی هم افزایی مراکز علمی و دانشگاهی با بخش های مهم تولیدی و صنعتی کشور در راستای تحقق اهداف دانش بنیان را ضروری برشمرد و افزود: طی بازدید هیات های دو طرف از توانمندی های صنعتی و علمی موجود، ظرفیت های همکاری دوجانبه شناسایی شده و انتظار می رود در آینده نزدیک و با اجرایی شدن بسیاری از مفاد این تفاهم نامه شاهد دستاوردهای مهمی در حوزه علم و فناوری باشیم.


وی با اشاره به فعالیت چندین دانشکده و پژوهشکده علمی و تحقیقاتی و همچنین مراکز آزمون پیشرفته در دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_ افزود: به طور حتم با سازماندهی توانمندی ها و ترسیم یک نقشه راه جامع می توان به موفقیت های بسیار بزرگی در صنعت خودرو دست پیدا کرد.


حسنی آهنگر افزود: استقرار چندین مرکز رشد و نوآوری و ده‌ها هسته فناور در دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_ فرصت مناسبی را برای ایجاد ۱۵۶ شرکت دانش بنیان فراهم کرده و تاکنون ده‌ها محصول تجاری شده در نتیجه فعالیت این مجموعه ها به دست آمده است.


رییس دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_اهمیت جایگاه گروه صنعتی ایران خودرو در رشد صنعتی کشور را با اهمیت دانست و افزود: با توجه به پویایی و استمرار فعالیت های تولیدی و صنعتی در گروه صنعتی ایران خودرو و پی‌گیری این تفاهم نامه همکاری می توان مرزهای جدید پیشرفت را گشود و به دانش فنی در بسیاری از زمینه ها دست پیدا کرد.


حسنی آهنگر ادامه داد: موفقیت در عرصه رقابتی اقتصادی زمانی به نتیجه می‌رسد که تولیدات باکیفیت باشد و این مهم با بالا رفتن کارایی و بهره وری محقق می‌شود.


وی افزود: برای تعامل هر چه بیشتر بین صنعت و دانشگاه و احصاء مسائل صنعت خودرو و روش‌های حل مسائل این صنعت نیاز به یک روش تعاملی است که با حضور میدانی مدیران در دانشگاه و اساتید در صنعت امکان پذیر می‌شود تا بتوان با توجه به اولویت‌هایی که این صنعت دارد نظام پاسخ دهی متناسب برای حل مسائل با همکاری کارشناسان حوزه صنعت و اساتید دانشگاهی تدوین شود.


آهنگر ادامه داد: در این راستا، مقرر شده یک پژوهشکده مشترک به پیشنهاد صنعت خودرو در دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_ عملیاتی شود و نظام مسائل این صنعت در این پژوهشکده حل و فصل شود.


فایل‌های ضمیمه:
تاریخ انتشار خبر: پنج شنبه ١٠ آذر ١٤٠١ - ساعت : ١٠:١٨ / شماره خبر: ٣٣٧٥/همراهان این خبر:190





 

تمام حقوق متعلق به دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام)می باشد.

یادمان شهدای گمنام دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام