HoMePaGe iconSeArCh iconPlAy iconIHU LiveEn iconAA icon
 


چاپ خبر News-Print Print

بازدید معاون وزیر علوم، از پارک علم و فناوری دانشگاه جامع امام حسین(ع)


دکتر حسنی آهنگر: در بازدید مقامات علمی کشور، از محل احداث پارک علم و فناوری دانشگاه جامع، ثبت رسمی و صدور مجوز این پارک، از مراجع ذی صلاح، مطالبه شد.


بازدید معاون وزیر علوم، از پارک علم و فناوری دانشگاه جامع امام حسین(ع)


دکتر حسنی آهنگر:

 با توجه به تحریم های ظالمانه، رسالت سنگین، ایجاد امید است که برعهده ی همه، به ویژه، نهادهای علم و فناوری است.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، دکتر محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس این دانشگاه، چالش های مختلفی از جمله کمبود اشتغال در میان دانشگاهیان و در نتیجه تمایل شان به مهاجرت به سایر کشورها، از مهمترین دغدغه های امروز پارک های علم و فناوری است.


وی افزود: دانشگاه جامع امام حسین (ع )در این راستا همواره کوشیده با تکیه بر ظرفیت های مرکز رشد فناوری در سطح شهر تهران ایفای نقش کند که هم اکنون بیش از ۱۵۰ شرکت فناور، متشکل از دانشجویان جوان دانشگاه های معتبر ملی را در خود جای داده است.


رئیس دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام در ادامه گفت: با گذشت زمان ، ظرف پاسخگویی مرکز رشد دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام برای پاسخگویی به انبوه تقاضاهای دانشگران و فناوران افزایش یافته و نیاز به ایجاد پارک علم و فناوری، بیش از پیش خود را نمایان کرد.


دکتر حسنی آهنگر با اشاره بر اینکه تأسیس پارک علم و فناوری از نیاز های این دانشگاه بوده گفت: در بازدیدهای مقامات علمی کشور از محل احداث پارک علم و فناوری دانشگاه جامع ، سرعت بخشی نسبت به ثبت رسمی و صدور مجوز این پارک، از مراجع ذی صلاح، مطالبه شد.

 

وی تاکید کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام سازمانی است که به وسیله متخصصین حرفه ای مدیریت می‌شود و هدف اصلی آن افزایش ثروت در جامعه از طریق ارتقاء فرهنگ و نوآوری و رقابت سازنده میان شرکت‌های حاضر در پارک و موسسه های متکی بر علم و دانش است.


رئیس دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام در ادامه عنوان کرد: برای دستیابی به این هدف ،پارک علم و فناوری این دانشگاه، جریان دانش و فناوری را در میان دانشگاه ها، موسسه های تحقیق و توسعه ،شرکت های خصوصی و بازار به حرکت انداخته و مدیریت و رشد شرکت‌های متکی بر نوآوری را از طریق مراکز رشد و فرآیندهای زایشی، تسهیل می‌کند.

دکتر محمدرضا حسنی آهنگردر پایان گفت : پارک علم و فناوری دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام خدمات مناسب دیگری به همراه فضای کاری و تسهیلات با کیفیت بالا را برای عموم فناوران فراهم می‌کند.

 

به دنبال بازدید معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم تحقیقات و فناوری از ظرفیت های فناورانه دانشگاه جامع و اراضی تخصیص یافته به پارک و زیرساخت‌های ایجاد شده در آن ، مجوز پارک علم و فناوری دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مطالبه و با پیگیری های لازم، صادر گردید.


کانال رسمی دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام در پیام رسان های ایتا، بله و روبیکا:

http://eitaa.com/ihu_ac_ir

http://ble.ir/ihu_ac_ir

https://rubika.ir/ihu_ac_ir 


فایل‌های ضمیمه:
تاریخ انتشار خبر: پنج شنبه ٢٧ مرداد ١٤٠١ - ساعت : ٢٢:٤٦ / شماره خبر: ٣١٤٥/همراهان این خبر:685





 

تمام حقوق متعلق به دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام)می باشد.

یادمان شهدای گمنام دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام