HoMePaGe iconSeArCh iconPlAy iconIHU LiveEn iconAA icon
 


چاپ خبر News-Print Print

اردوی برنامه ریزی سال 1401 دانشگاه برگزار شد


دکتر حسنی آهنگر: دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، باید پرچمدار جهاد علمی سپاه و کشور باشد.و الگوی موفق از دانشگاه تراز اسلام ارائه دهد.


اردوی برنامه ریزی سال 1401 دانشگاه برگزار شد

اردوی برنامه ریزی سال ۱۴۰۱ دانشگاه جامع، صبح روز شنبه ۱۴/ ۱۲/ ۱۴۰۰ با حضور دکتر محمّدرضا حسنی آهنگر، فرمانده دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، حجت الاسلام دکتر پاکیزه، مسئول نمایندگی ولی فقیه،معاونین دانشگاه، فرماندهان دانشکده ها و پژوهشکده ها، مسئولین مراکز مختلف و جمعی از کارکنان دانشگاه در تالار اندیشه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، درابتدای این برنامه دکتر حسنی آهنگر با اشاره به چهار یوم الله مهم خداوند، از جمله، روز بعثت، غدیر خم،  عاشورا و روز ظهور حضرت حجت عج، اظهار داشت: ما باید نسبت خودمان با ظهور و پاسداری از انقلاب اسلامی را مشخص کنیم. و ببینیم عملکرد ما در محضر خداوند و در برابر شهدا و در پاسداری از این سرمایه ارزشمند چگونه بوده است. و آیا باعث سربلندی ما در آخرت می شود؟

وی افزود: ما موظفیم برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و حفظ ارکان آن، "الگوی موفق" از دانشگاه تراز اسلام ارائه دهیم. و شرط ارائه ی الگوی موفق این است که خدا را همواره ناظر بر اعمال خود بدانیم.

وی با اشاره به آیه ۶۹ سوره مبارکه عنکبوت، گفت: ما باید ابتدا تلاش های جهادی داشته باشیم و این مجاهدتها در مسیر خدا باشد و آنوقت خدا، ما را هدایت خواهد کرد و مسیر دستیابی به موفقیت را به ما نشان خواهد داد و بی حساب رزق و روزی خود را ارزانی خواهد کرد. که از این نمونه مجاهدتها در طول ۴۳ سال از عمر انقلاب، ما آن را بارها در عرصه های مختلف مشاهده و تجربه کرده ایم. منتها همه این کارها، رمز و رازی دارد و آن دعا کردن و خواستن از خداوند است تا توفیق خدمت در این عرصه ها را به همه ی ماعنایت کند.

سردار حسنی آهنگر در ادامه به کیفیت دانشگاه جامع، نسبت به دانشگاه های دیگر اشاره کرد و افزود: ما دانشگاهی با این وسعت و با این میدان عمل و تنوع، در رشته های دانشگاهی در سطح کشور سراغ نداریم. این دانشگاه در سال ۶۳ و برای رفع نیاز های سپاه تشکیل شد.و در مسیر پیشرفت قرار گرفت و در دوره های مختلف مدیریتی، به موفقیت های قابل توجهی دست پیدا کرد. به طوری که مقام معظم رهبری در سال ۷۴ این دانشگاه را به عنوان دانشگاه الگو به وزیر علوم وقت پیشنهاد دادند و همچنین در سال ۹۸ در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع) می فرمایند: *چه دانشگاه جامع و چه دانشگاه تربیت افسری، از برکات بزرگ الهی است*

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام به مأموریت اصلی دانشگاه که همان تحقق اهداف رهبر فرزانه ی انقلاب بوسیله ی جهاد علمی است، اشاره کرد و گفت: دانشگاه جامع باید پرچمدار جهاد علمی در سپاه و کشور باشد و اساس برنامه های سال آینده دانشگاه جامع باید بر پایه ی جهاد علمی بنا شود و تک تک ما باید جایگاه خود در این جهاد که ان شاالله به ظهور حضرت حجت (عج) منتج می شود را پیدا کنیم. وامام حسین علیه السلام در روز عاشورا نقشه ی راه این جهاد را بوسیله تلاش تا شهادت، آنهم شبانه روزی به ما نشان داده است.

وی با اشاره به اهداف دشمن در نبرد علم و فناوری از لسان حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)، افزود: معظم له اهداف دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی را در سه بخش؛ جنگ روانی، جنگ اقتصادی و معیشت مردم و مقابله با پیشرفت های علم و فناوری عنوان کردند. که در عرصه ی علم و فناوری، دانشگاه جامع، پرچمدار است.

در پایان دکتر حسنی آهنگر در خصوص مأموریت دوم دانشگاه جامع که همان کادرسازی، سازماندهی و پشتیبانی از همه ی رده های سپاه است، گفت:  ما بایستی با انجام دوره های آموزشی  در حوزه ساختاری و سازماندهی، کادرسازی کنیم و در عرصه های عمل و تنگناهای علمی، نیاز های رده های مختلف سپاه را برطرف کنیم.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام دکتر پاکیزه، مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام با تبریک ماه شعبان المعظم و اعیاد شعبانیه؛ با استناد به آیات قرآن کریم و احادیث ائمه ی اطهار، به قدرت علم و جایگاه علمی در جامعه بشری اشاره کرد و در ادامه به تشریح جهاد علمی پرداخت و گفت: از شاخصه های مهم جهاد علمی، جهادی است که در راه خدا باشد و ملاک و معیار ارزش گذاری هر نوع جهاد و هر نوع علمی، در راستای رضایت حضرت حق تعالی است.

وی شاخصه دیگر جهاد علمی را مبدأ حرکت و تحوّل عنوان کرد و افزود: از نگاه اخلاقی جهاد علمی باید در راستای تصحیح تفکر وبینش جامعه باشد.جهاد علمی باید تغییر و دگرگونی ایجاد کند و نقایص تفکرات قبلی را اصلاح نماید. و مردم را در مسیر صحیح رهنمون کند. 


وی به آیه ی اول سوره مبارکه ی ابراهیم اشاره و به نقل از قرآن کریم گفت: كتابى كه آن را به سوى تو فرود آورديم تا مردم را به اذن پروردگارشان از تاريكي ها به سوى روشنايى بيرون آورى به سوى راه آن شكست ناپذير و ستوده است.لذا قرآن فقط کتاب موعظه و اخلاق نیست بلکه کتابی جامعی است که برای همه ی امور برنامه دارد.

دکتر پاکیزه در ادامه به یکی دیگر از شاخصه های جهاد علمی اشاره و تصریح کرد:  شنیدن سخن دیگران و ادب و تحمّل کردن گفتار مردم، بسیار مهم است و از نظر قرآن کریم، اگر انسان بخواهد جامعه ای را رشد بدهد، باید آستانه ی صبرش را بالا ببرد.


حجت الاسلام محمود پاکیزه با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد علمی، به جایگاه و اهمیت این گونه تلاش ها، تأکید کرد. و در پایان سخنان خود به شعار تحول علمی و تعالی معنوی دانشگاه جامع پرداخت و گفت: نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جامع از دو سال قبل در خصوص تعالی معنوی دانشگاه برنامه ریزی مناسبی داشت و هیئت بازرسی کننده، از طرف ستاد فرماندهی کل قوا، در سال گذشته عملکرد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه را مورد ارزیابی قرار داد و به فضل الهی دانشگاه جامع در میان تمام دانشگاه های نیروهای مسلح، حائز رتبه ارزشمندی شد و هیئتی هم که امسال آمده بودند عملکرد این مجموعه را در حوزه ی مذکور، بسیار مثبت ارزیابی کردند.

 

در خلال این اردو، سردار عیسایی، معاون هماهنگ کننده دانشگاه جامع، مطالب خود را به صورت اجمالی ارائه کرد و در ادامه برخی از معاونین دانشگاه، فرماندهان دانشکده ها و پژوهشکده ها و همچنین برخی از مسئولین مراکز علمی، دانشکده ها، مطالب و چالش های پیش رو را ارائه کردند.


فایل‌های ضمیمه:
تاریخ انتشار خبر: يکشنبه ١٥ اسفند ١٤٠٠ - ساعت : ٠٠:١١ / شماره خبر: ٢٧٧١/همراهان این خبر:805





 

تمام حقوق متعلق به دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام)می باشد.

یادمان شهدای گمنام دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام