HoMePaGe iconSeArCh iconPlAy iconIHU LiveEn iconAA icon
 


چاپ خبر News-Print Print

فرمانده دانشگاه: راز رسیدن به تمدن اسلامی، دستیابی به دانشگاه تراز اسلامی است


نشست صمیمی فرمانده کل سپاه با اعضای هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع)


فرمانده دانشگاه: راز رسیدن به تمدن اسلامی، دستیابی به دانشگاه تراز اسلامی است

در نشست صمیمانه ی فرمانده کل سپاه با اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و مدیران دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام که سه شنبه 21 دیماه 1400 در تالار اندیشه دانشگاه، برگزار شد، دکتر محمدرضاحسنی آهنگر فرمانده ی دانشگاه، ضمن تشکر از حضور فرمانده کل سپاه در این جلسه، طی سخنانی، راز ماندگاری و عزّت شهدای والامقام، اطاعت مخلصانه از اوامر ولی فقیه بوده است.

فرمانده دانشگاه: راز رسیدن به تمدن اسلامی، دستیابی به دانشگاه تراز اسلامی است؛ دانشگاه جامع امام حسین؛ کارشناسی ارشد؛ دکتری؛ کسر خدمت؛ جایگزین خدمت؛ دانشگاه امام حسین؛ فنی مهندسی؛ علوم پایه؛ علوم انسانی؛ کتاب؛ مقاله؛ پایان نامه؛ رساله؛ دانلود؛  دانشجویان؛ اساتید؛ اعضای هیئت علمی؛ همایش؛ کارگاه آموزشی؛ سمینار؛ وبینار؛

دکتر محمدرضا حسنی آهنگر گفت: مهمترین دغدغه ی امامین انقلاب اسلامی، کسب استقلال کشور در ابعاد اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، دفاعی و امنیتی بوده است.

وقتی به ابعاد این استقلال کامل خوب نگاه کنیم و وضعیت کشورهای بزرگ دنیا را بررسی کنیم، می بینیم که پایه و مایه ی اصلی این استقلال، داشتن "اقتدار علمی" است. که می تواند اقتدار ملی و قدرت بین المللی را به دست بیاورد.

ما به دنبال این قدرت بین المللی هستیم ولی نه برای کشور گشایی بلکه برای پیاده سازی اندیشه های اسلام ناب محمدی و مفاهیم و منظومه های فکری امامین انقلاب اسلامی که جهان تشنه ی شنیدن آن است، در اختیار عموم جهانیان قرار دهیم.

وی ادامه داد : از طرفی دیگر، آرمان بلند تصویر شده برای انقلاب اسلامی، استقرار حاکمیت اسلام بر جهان با شکل دهی تمدن نوین اسلامی است و راه رسیدن به قدرت بین المللی یا حاکمیت اسلام بر جهان، دستیابی به دانش و فناوری های اقتدار آفرین و کسب کرسی های نخبگیِ مرجع ساز است.

وی با اشاره به جمله ی فرمانده کل سپاه که گفته بود: "هدف سپاه و دانشگاه، ایجاد تمدن نوین اسلامی است"، ادامه داد: دستیابی به تمدن نوین اسلامی، نیاز به انجام دو کار مهم دارد که عبارتست از: "تربیت انسان های تراز تمدن و تولید فکر و دانش تمدنی" که اگر این دو اتفاق مهم بیفتد، در مورد اول ما صاحب کارگزاران تراز انقلاب اسلامی و در مورد دوم، صاحب فناوری های نرم و سخت برترساز، برای حلّ مسائل انقلاب اسلامی را دارا خواهیم شد.وقتی به این دو مورد مهم نگاه می کنیم، می بینیم این خروجی بزرگ دانشگاه تراز اسلامی ست. یعنی از دل این دانشگاه، تربیت انسان های تراز و تولید فکر و دانش تمدنی ایجاد می شود.

وی افزود: امروزه مشکل بزرگ نظام آموزشی کشور، که ریشه در دردها و مشکلات دارد، انفعال نظام تعلیم و تربیت، دانش تقلیدی و تربیت انسان های مصرف گرا توسط دانشگاه های وارداتی و مونتاژی نظام سلطه است. هرچند جریان های انقلابی در دل این دانشگاه ها، افتخارات بزرگی رو به ارمغان آورده اند و باعث تغییر هندسه قدرت جهان به نفع انقلاب اسلامی شدند ولی این اندازه ایفای نقش از دیدگاه و تعاریف امامین انقلاب اسلامی، فاصله ی زیادی دارند.و ما باید با یک حرکت جهشی بزرگ این خلاء فاصله را پر کنیم.

دکتر حسنی آهنگر در خصوص دسته بندی برنامه های دشمن در طول ۴۲ سال از عمر انقلاب، گفت: برنامه های دشمن برای براندازی نظام، در سه بخش خلاصه می شود:

اول: جنگ روانی و تصویرسازی ذهنی

دوم: جنگ اقتصادی و معیشتی

سوم: مقابله با پیشرفت های علم و فن آوری است که حال با توجه به تمرکز دشمن برای انفعال در نظام تعلیم و تربیت و مقابله با پیشرفت های علم و فن آوری، ما به یقین می رساند که راه حل مقابله با این روشهای دشمن، دستیابی به واقعیت دانشگاه تراز اسلامی است. و سپاه و دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، برای ایجاد دانشگاه تراز اسلامی و برای اینکه به این مهم دست پیدا کند، باید راه ارزشمند شهدا را ادامه دهد و راز موفقیت در این مسیر، اطاعت خالصانه از ولی فقیه است.

رئیس دانشگاه جامع افزود: ما باید انتظارات ولی فقیه از دانشگاه امام حسین علیه السلام را که در سه بخش هست را برآورده کنیم.

این سه بخش عبارتند از:

۱- ایفای نقش این دانشگاه در حلّ مسائل اساسی کشور است که یکی از این مسائل، ایجاد دانشگاه تراز اسلامی است.

۲- ایفای نقش به عنوان هسته های مهم، اساسی و اصلی در ایجاد تمدن نوین اسلامی است.

۳- رفع نیازهای کادرسازی، سازماندهی و پشتیبانی همه جانبه ی مأموریت های سپاه در پاسداری از انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: همانگونه که سپاه حاصل انقلاب اسلامی و نبرد در صحنه ی دفاع مقدس بود در مقایسه با گذشته، بسیار قدرتمند شده است و دانشگاه تراز اسلامی که ارائه دهنده ی الگوی مکتب دانشگاهی تراز اندیشه ی امام خامنه ای مد ظله العالی است، حاصل و نتیجه ی نبرد همه جانبه در صحنه علم و فناوری خواهد بود.و چنین دانشگاهی در این نبرد علم و فناوری، فقط با راهبرد جهاد علمی می تواند موفق شود.

دکتر حسنی آهنگر با اشاره به کلام رهبری در تاریخ 21 اردیبهشت 1400 که فرموده بودند: مسئله دانشگاه اسلامی و دانشگاه داری و مدیریت دانش، مسئله اصلیِ روی میز انقلاب است، افزود: باید برای دانشگاه داری و مدیریت دانش، در کشور، فکری اساسی کرد که این کار از عهده ی جامعه ی دانشگاهی کشور بر می آید و بسیج و سپاه هم برای محقق شدن این موضوع باید تلاش بیشتری کند.

در وصف و اهمیت این موضوع همین بس که در نسخه ی جهانی شدن انقلاب اسلامی، یعنی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، مؤلّفه اول و فرمان اوّل را مقام معظم رهبری، علم و پژوهش تعریف می کنند که معظم له برای تحقق این راهبرد جهاد علمی، راهکاری را نیز ارائه فرموده اند و آن شتابدهی، انضباط بخشی و تصریح در ایجاد حرکت عمومی جامعه برای ایفای نقش جوانان متعهد و متخصص است که برای انجامش، باید به تبیین و گفتمان سازی این حرکت عمومی اهتمام بورزیم و این کار به عهده ی ذهن های فعال و زبان های گویا است.

این افراد می توانند به حرکت عمومی جامعه شتاب بدهند و فاصله ها را جبران کنند.البته ما به فضل خدا در طول جریان انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب، دفاع مقدس، فتنه ی ۷۸، فتنه ی ۸۸ با حضور پرشور مردم طی کردیم. و ما میتوانیم وضع موجود دانشگاه را با وضع مطلوب دانشگاه طی کنیم و این موفقیت را برای ایران اسلامی به ارمغان بیاوریم.

فرمانده دانشگاه جامع ضمن اشاره ی مجدد به سخنان رهبری معظم که فرموده بودند: "فتح خرمشهر ها در پیش است، نه در میدان جنگ نظامی بلکه در میدانی که از جنگ نظامی سخت تر و پیچیده تر است"، گفت: این جنگ، دشواریها و ظرافت های بیشتری دارد و آدمهای خاصّ خودش را می خواهد و آن ذهن های فعال و زبان های گویا می توانند نقش مهمی را در موفقیت این جنگ نرم، ایفا کنند.

وی در پایان با اشاره به جایگاه و عظمت دانشگاه جامع گفت: این دانشگاه از پشتوانه ی فکری و اندیشه ی امامین انقلاب، بهره مند است و و راه نجات ما از ریل تمدن غرب به ریل انقلاب اسلامی، استفاده از منظومه ی فکری این دو بزرگوار و تدابیر فرمانده کل سپاه است که به حمدلله برش اول آن اجرائی شده است و دستاوردهای تحولی هم برای ایفای نقش به عنوان هسته ی مهم و پیش برنده ی جامعه ی دانشگاهی کشور هست تا شاهد نقش آفرینی جامعه دانشگاهی کشور به عنوان موتور پیشرانِ جهش حرکت عمومی جامعه باشیم و ان شاالله در مسیر دستیابی به تمدن اسلامی و زمینه سازی ظهور حضرت حجّت، (ارواحنا فدا) جزء سربازان عصر ظهور قرار بگیریم.


فایل‌های ضمیمه:
تاریخ انتشار خبر: پنج شنبه ٢٢ دی ١٤٠٠ - ساعت : ٠٩:١٨ / شماره خبر: ٢٦٥٨/همراهان این خبر:695





 

تمام حقوق متعلق به دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام)می باشد.

یادمان شهدای گمنام دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام