چهارشنبه ٢٣ آبان ١٣٩٧
اخبار > بازدید مشاور نظامی فرمانده معظم کل قوا از نمایشگاه جلوه های تحول دانشگاه

بازدید مشاور نظامی فرمانده معظم کل قوا از نمایشگاه جلوه های تحول دانشگاه

سردار سرلشکر بسیجی دکتر سید حسن فیروزآبادی  مشاور نظامی فرمانده معظم کل قوا در حاشیه برپایی نمایشگاه جلوه های تحول دانشگاه جامع امام حسین(ع) اظهار کرد: این نمایشگاه اقدام ویژه ای برخاسته از تفکر سپاه ،اساتید و نخبگان دانشگاه جامع امام حسین (ع) است.

وی افزود: پاسداران انقلاب اسلامی به لحاظ اخلاق ، سابقه و عمل انقلابی و جهادی حائز بالاترین شاخص های معرف نیروهای تراز انقلاب هستند.

مشاور نظامی فرمانده معظم کل قوا حرکت دانشگاه جامع امام حسین(ع) در برپایی نمایشگاه جلوه های تحول و تهیه نقشه راه تمدن نوین اسلامی و نیز نقش حوزه دانشی و دانشگاهی کشور در این عرصه را امری هوشمندانه و نشانه زنده بودن این دانشگاه دانست و گفت : اقدامات انجام شده مبتنی بر مبانی اسلامی و برخوردار از تجزیه و تحلیل دقیق و عالمانه بوده و اندیشه و منظومه فکری حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری در این راستا به خوبی دیده شده است.

سرلشکر فیروزآبادی افزود: نیازسنجی برای دستیابی به این آرمان در این نمایشگاه به گونه ای منسجم و قابل فهم صورت پذیرفته و راهبردهای تربیت نیروهای کارآمد متدین و متعهد در تحول علوم انسانی به شایستگی ارائه شده است.

وی با بیان اینکه وزارت علوم و تحقیقات می تواند از دستاوردهای دانشگاه جامع امام حسین(ع) بهره گیرد ، خاطر نشان کرد: پیشنهاد بنده این است که روسای دانشگاه ها در نمایشگاه جلوه های تحول حضور پیدا کرده و از این دستاوردها الگو برداری و استفاده کنند.

مشاور نظامی فرمانده معظم کل قوا در پایان گفت: برای دستیابی به دانشگاه تراز انقلاب نیاز به عمق یابی ،برنامه ریزی و شاخص هایی  است که بتوانیم به سطح دلخواه برسیم و این نمایشگاه می تواند یک چنین الگوهایی را به خوبی در اختیار دانشگاه های وزارت علوم و آزاد قرار دهد.

منبع: سپاه نیوز

١٧:٠١ - شنبه ٢٨ بهمن ١٣٩٦    /    عدد : ٤٤٠    /    تعداد نمایش : ١٥٤٦٩