دوشنبه ١٢ خرداد ١٣٩٩

اخبار > مقاله مدلسازی ساختاری تفسیری مأموریتهای دانشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه ها

مقاله پربازدید

مقاله مدلسازی ساختاری تفسیری مأموریتهای دانشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه ها

مقاله مدلسازی ساختاری تفسیری مأموریتهای دانشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه ها در شماره اول فصلنامه مدیریت راهبردی دانش سازمانی دانشگاه جامع امام حسین(ع) (تابستان 1397) به چاپ رسیده است.

هدف اصلی تحقیق مدلسازی ساختاری تفسیری مأموریتهای دانشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه
جامع امام حسین(ع) است. این مأموریتها شامل مبانی و علوم انسانی اسلامی، آینده سازی، عمق بخشی داخلی و عمق بخشی خارجی، تعالی و پیشرفت سازمانی دانشگاه، قدرت نرم، قدرت نیمه سخت، و قدرت سخت است. سپاه پاسداران به منظور مأموریت پاسداری از انقلاب اسلامی باید برآورد صحیحی از مأموریتهای گوناگون و متفاوت خود داشته و از انعطاف لازم برای پاسخ به این مأموریتها برخوردار باشد. دسته بندی این مأموریتها در حوزههای دانشی، پژوهشی و فناوری میتواند پاسخگوی این دغدغه ها باشد. از مدلسازی ساختاری تفسیری به منظور دسته بندی این مأموریت ها استفاده شد. از طریق نظرسنجی از یازده نفر از استادانو مدیران ارشد دانشگاه به مدلسازی و تحلیل قدرت نفوذ و وابستگی بر مبنای تجزیه و تحلیل میک ماک اقدام شد. بر مبنای نتایج یافته ها، علوم انسانی اسلامی و آینده سازی در سطح 4، تعالی و پیشرفت سازمانی سپاه در سطح 9، قدرت نرم، قدرت نیمه سخت و قدرت سخت در سطح 2 و عمق بخشی داخلی وعمق بخشی خارجی در سطح 1 قرار دارد. نتایج تحقیق نشان داد که ریشه اصلی مأموریتهای دانشی، پژوهشی و فناوری، علوم انسانی اسلامی و آینده سازی است. نتایج تحقیق به مدیران ارشد دانشگاه و هم چنین مدیران عالی سازمان به منظور پی بردن به ریشه اصلی مأموریت دانشی برای گسترش و توسعه آندر بدنه سازمان کمک خواهد کرد.

دانلود رایگان مقاله

١٣:٥٧ - سه شنبه ٢٣ بهمن ١٣٩٧    /    عدد : ٦٠٤    /    تعداد نمایش : ٦٨٤