دوشنبه ١٢ خرداد ١٣٩٩

اخبار > مقاله ارائه الگوی مفهومی مدیریت عملکرد سازمانی در سازمان های دفاعی

مقاله پربازدید

مقاله ارائه الگوی مفهومی مدیریت عملکرد سازمانی در سازمان های دفاعی

مقاله ارائه الگوی مفهومی مدیریت عملکرد سازمانی در سازمان های دفاعی در فصلنامه مدیریت و پژوهش های دفاعی شماره 83، زمستان1395 به چاپ رسیده است

خلاصه مقاله

مديريت عملكرد رويكرد نظام‌مندی است که از طریق فرایندهای تعیین اهداف راهبردی، سنجش، جمع‌آوری و تحلیل داده‌ها و بازنگری گزارش داده‌های عملکرد و به کارگیری نتایج آن، به بهبود عملکرد سازمان می‌انجامد. در این میان سازمان‌های دفاعی به دلیل تنوع مأموریتی و بعضاً پیچیدگی‌های خاص مرتبط با مأموریت‌های خود نیازمند الگوی مناسبی برای طرح ریزی و ارزیابی عملکرد هستند. در این مقاله الگوهای مختلف مدیریت عملکرد مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته و مقایسه‌ای بین آن‌ها صورت گرفته است؛ سپس با الگوبرداری از نظام آفرینش الهی و مبتنی بر بیانات فرماندهی معظم کل قوا و نتایج بررسی الگوهای موجود، الگوی مفهومی مدیریت عملکرد بومی متناسب با سازمان‌های دفاعی جمهوی اسلامی ایران ارائه شده است. این الگوی مفهومی در نشست‌های خبرگی مختلف و متعدد با حضور کارشناسان و مسئولان مورد بحث و بررسی قرار گرفته و نهایتاً در بالاترین سطح سازمانی، مورد تصویب قرار گرفته است.

دانلود رایگان مقاله

١٤:١٢ - سه شنبه ٣٠ بهمن ١٣٩٧    /    عدد : ٦١٨    /    تعداد نمایش : ١٠٩٣